Bestelling & Levering

Levering

Wanneer jij iets op onze webshop hebt besteld is de levertijd tussen de 7 en 14 dagen als je in Nederland en België woont. De reden waarom de levertijd bij ons langer is dan dat jij waarschijnlijk gewend bent is omdat het product gelijk vanuit de leverancier wordt verzonden. Dit doen wij, omdat wij op deze manier de transport- en opslagkosten laag kunnen houden. Wat er weer voor zorgt dat wij onze producten voor een lagere prijs kunnen aanbieden dan de andere webshops. Ons doel is namelijk om jou producten aan te bieden voor de best mogelijke prijs en dit is de manier waarop dat kan. 

Duurzaamheid

Zoals je hierboven al kon lezen worden onze producten direct vanaf de leverancier verstuurd. Hierdoor hoeven ze niet eerst langs ons te komen, voordat jij ze koopt. De producten leggen een kortere weg af, wat zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2 en dat is dus beter voor het milieu! Daarnaast doen wij niet aan onnodige of luxe verpakkingen. Wij willen voorkomen dat wij meedoen aan zogenaamde “luchtvervoer”, waarbij men veel te ruime verpakkingen gebruikt, waardoor je letterlijk lucht vervoert. En deze worden toch weer weggegooid, niet waar? Ook door onze verpakkingswijze kunnen wij de kosten laag houden.

Daarnaast kan het ook voorkomen dat wanneer jij meerdere producten op onze webshop bestelt, deze apart van elkaar worden verzonden. De bestellingen kunnen dus apart van elkaar aankomen bij jou. Dit komt doordat wij werken met verschillende leveranciers, weer met dezelfde reden; en dat is om ervoor te zorgen dat wij voor jou de best mogelijke prijs kunnen aanbieden. 

Wij hopen daarom op jouw begrip.

Met vriendelijke groet,

Het team van GymDaily